Aranyló Vendégház

A nyugodt pihenés nálunk garantált!

Házirend- Vendégtájékoztató

Kedves Vendégeink!

Célünk, hogy biztosítsuk az Önök kellemes pihenését, kielégítsük a felmerülő igényeket és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha házirendünkkel megismerkedne.

Vendégházunkban történő foglalásnál FELTÉTELEZZÜK, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

Foglalás, lemondás menete:

 Foglaló ( a teljes szállásdíj 40 %-a, ez alól kivételt képez az ünnepi, hosszúhétvégére vonatkozó foglalások, ott 100 %)  átutalásával véglegessé válik a  foglalás. Az érkezési nap előtti 15 nappal történő lemondás esetén a foglaló egy másik időpontban leutazható, 15 napon belüli lemondás esetén a teljes összeg 40 %-a a kötbér ( kiemelt időszakok, ünnepek esetén 100 %).

A szálláshirdető portálokon keresztül bonyolított foglalásokra a portálon közzétett, és a visszaigazolásban szereplő lemondási feltételek az irányadóak.

Érkezés a szálláshelyre:

 1. A szállást az érkezés napján 16.00 és 20.00  között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni. Külön díjazás esetében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján tovább maradáshoz. Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség.
 2. A gépjárművüket az udvarban elhelyezhetik a kijelölt parkolóhelyen,de a  gépjárművében esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalunk.
 3. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!

A személyes dokumentumok átadásának megtagadása a szállás megtagadását vonja maga után!

 1. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a
  Vendégek melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet!
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 3. Amennyiben a foglalt férőhelyre nem érkezik meg minden vendég, nem mentesülnek a fizetési kötelezettség alól. (Ha például 14 fő helyett 12 érkezik meg, sajnos nem tudunk az eredetileg meghatározott szállásdíjon változtatni, mivel a szállás díja a 14 főre érvényes egységáron került meghatározásra)
 4. Fizetési lehetőség: Készpénz, átutalás, OTP Szép kártya.(kártya olvasónk nincsen, így előleg átutalás lehetséges)

 

A szállás elfoglalása:

8. A szobákat a Vendégek tisztán, a felszereléseket működőképesen, a berendezéseket épen veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal, a berendezések épségével, az eszközök működésével jelezze a szállásadónak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

9.Ottlétük alatt heti 1-szeri  takarítást végzünk  ágynemű és törölköző cserével. Vendégeink napi takarítást kérhetnek felár ellenében. Takarítási igényüket az ügyeleti telefonszámon, vagy személyesen a szállásadónak tudják jelezni.

10.A szobában elhelyezett szemetest nem ürítjük, kérjük Önöket ha megtelik az udvaron található szemetesbe ürítsék ki.

11.A vendégeinknek mosási lehetőséget biztosítunk felár ellenében.

12.A vendégeink rendelkezésére áll a ház mögött telepített fix ruhaszárító.

13.A vendégeink kérésére vasalót és vasalóállványt biztosítunk ingyenesen.

14.Vendégeink részére minden esetben biztosítunk ágyneműt és törölközőt is!

15.A vendégeink kérésére plusz takarót  tudunk biztosítani.

16.A vendégeink részére korlátozott számban babafelszerelést biztosítunk. (babaágy, babaágynemű, etetőszék)

17.Vendégeink részére grillt, bográcsot, kemencét, szalonna sütő nyársakat biztosítunk.

18.Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt kosárba helyezett fából, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére. Grill, kemence, bogrács használatát követően kérjük az eszközök kitakarítását.

19.Tilos a szálláshelyen nagyfogyasztó hálózatra kapcsolása (pl: hősugározó készülék, radiátor, elektromos autó stb.)

20.Tilos a szobákban, közösségi tereken a dohányzás, IQOS is. Amennyiben erről tudomást szerzünk, a vendéget kiutasíthatjuk a szálláshelyről! Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!

 Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat a kihelyezett hamutálakba nyomják el.

21.Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartani.

22.A wifi használat ingyenes melynek jelszava a faliújságon megtalálható.

23. Kérjük vendégeinket, hogy a vendégház berendezését ne hozzák ki a házból! (takaró, párna, asztal, székek, stb)

24.Károkozás esetén a vendég köteles megtéríteni a megsérült eszköz, bútor stb. beszerzési értékét.

25.A szobakulcs elhagyása esetén pótdíjat számítunk fel.

26.A szobában hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

 27. Háziállat behozatalára a szállásadóval történő előzetes egyeztetés után van lehetőség melynek a napi díja 2500 Ft/éj. Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt.

 28.A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a szobákban 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

 

 29. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések, nem saját vízhálózaton keletkezett csőtörés stb.).

 30. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén,  az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

 31. A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

 

Távozás a szálláshelyről:

Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos (leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk), ezért távozáskor megeshet, hogy nem tudjuk kikísérni vendégeinket, emiatt szíves elnézésüket kérjük!

 1. A vendég külön kérheti a szállásadó vagy általa megbízott személy jelenlétét a távozásnál.
 2. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet,  ellenkező esetben felárat számolunk fel.
 3. Kérjük a tisztelt vendégeinket, hogy távozásnál a szobákban a villanyt kapcsolják le, a vízcsapot zárják el, a hűtőt húzzák ki. A  vendég távozásnál a szobáját minden estben kulccsal zárja be és a kulcsot a homlokzaton elhelyezett zárt postaládába helyezze el.
 4. Késői távozás igény szerint felár ellenében kérhető, de ezt érkezéskor jelezni kell a szállásadó felé.
 5. A szálláshelyen felejtett dolgokat  2 hónapig megőrizzük, a vendég költségére szívesen elpostázzuk.

 

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online felületeinken. Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk személyesen. Ilyenkor kérjük hívjanak a 0-24 órában elérhető ügyeleti  telefonszámon: +36308343455.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánok!

 

Veres Vivien

tulajdonos

Aranyló Vendégház Cím: 3735 Alsótelekes, Petőfi S. u. 12.

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 7
Heti: 101
Havi: 648
Össz.: 13 664

Látogatottság növelés
Oldal: A szálláshely szabályzata
Aranyló Vendégház - © 2008 - 2024 - aranylovendeghaz.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »